LG Akıllı Kumanda Çalışmıyor

LG akıllı kumanda çalışmıyor sorunu ile karşılaşanlar cihazlarında ne yapacaklarını bilmiyorlarsa her tuşa basmayı denemeden aşağıdaki adımları izlesinler.

LG Akıllı Kumanda Çalışmıyor, Ne Yapmak Gerekir?

LG akıllı kumanda çalışmıyor sorunu ile karşılaşırsanız şu adımları uygulayın:

  • LG akıllı kumanda Led tuşunu kontrol edin. Kızılötesi Led kontrolü sonrası sinyal ve kırmızı gösterge ışığının yanmasını kontrol edin. Akıllı kumandanızın çalışması gerekir.
  • LG akıllı kumandanız hala çalışmadıysa o halde kamera uygulamasını açın. Kamera sensörüne uzaktan kumandayı ayarlayın. Led ışığının yayıldığını kumandanızda gözlemleyin, gerekli tuşa basarak bunu aktifleştirebilirsiniz.
  • LG akıllı kumandanızın pillerini değiştirmeyi de deneyebilirsiniz. Yeni ve kumandayla uyumlu olan pillerle kumandanızı bir kez daha deneyin.
  • Donanım hatası da olduğunda LG akıllı kumandaları çalışamayabilirler. Böyle bir durumda teknik servise giderek kumandanızı değiştirmeniz gerekmektedir.
  • Yazılım ile ilgili bir sorun olabilir. Gösterge ışığı yanmıyorsa akıllı kumandanızı tamir için teknik servise bırakmalı, uzman desteği almalısınız.

LG akıllı kumanda çalışmıyor sorunu ile karşılaşanlar yukarıdaki maddelerle problemlerini çözebilirler.


Sıkça Sorulan Sorular

LG Akıllı Kumanda neden çalışmıyor?

LG Akıllı Kumanda çalışmıyorsa, şarjı bitmiş olabilir veya Kumanda ve televizyon arasında bağlantı sorunu yaşanıyor olabilir.

LG Akıllı Kumanda’nın şarjı ne kadar sürede doluyor?

LG Akıllı Kumanda’nın şarjı tamamen dolması yaklaşık 2 saat sürmektedir.

LG Akıllı Kumanda’nın pili değiştirilebilir mi?

Evet, LG Akıllı Kumanda’nın pili değiştirilebilir. Kumandanın arkasındaki kapağı açarak pilin değiştirilmesi mümkündür.

LG Akıllı Kumanda’nın televizyon ile eşleştirme işlemi nasıl yapılır?

LG Akıllı Kumanda’nın televizyon ile eşleştirme işlemi, Kumanda üzerindeki “Eşleştirme” tuşuna basarak ve televizyon üzerindeki eşleştirme işlemi menüsüne girilerek yapılabilir.

LG Akıllı Kumanda nasıl sıfırlanır?

LG Akıllı Kumanda sıfırlanması için Kumanda üzerindeki “Güç” ve “Ses Kısma” tuşlarına aynı anda basılı tutulması gerekmektedir. Bu işlem Kumanda üzerindeki tüm ayarları sıfırlayacaktır.

İlgili Yazılar

helal miBalon Ödemeli Konut Kredisi hesaplamaLG TV ekran kararması FiyatıAfra Saraçoğlu kimin torunuSilverdin krem Uçuğa iyi gelir miWilkinson pomad kullandıktan sonra kaşıntıTelefonda YouTube Türkçe altyazı eklemeDyson v10 sürekli şarjda mı kalmalıSalavatı Fatih okudumKia lastik basınç sensörü sönmüyor