Samsung Telefon Başlatılıyor Hatası Nasıl Çözülür?

Samsung telefonlar, kaliteli özellikleri ve performansları ile birçok kişinin tercih ettiği cihazlar arasında yer almaktadır. Ancak, zaman zaman kullanıcılar Samsung telefon başlatılıyor hatası ile karşılaşabilirler. Bu hata, telefonun açılış işlemi sırasında meydana gelir ve kullanıcıların cihazlarını normal şekilde kullanmalarına engel olabilir. Bu yazımızda, Samsung telefon başlatılıyor hatası nasıl çözülür, sorusuna yanıt bulacaksınız.

Telefonu Şarj Edin

Telefonunuzun bataryası düşükse veya tamamen boşalmışsa, Samsung telefon başlatılıyor hatası ile karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle, telefonunuzu şarj etmek için bir adaptör veya bilgisayar USB bağlantısı kullanın ve telefonun şarj seviyesini kontrol edin.

Telefonu Güvenli Modda Başlatın

Telefonunuzu güvenli modda başlatarak, yüklü olan uygulamaların neden olduğu bir sorun var mı yok mu kontrol edebilirsiniz. Güvenli modda, yalnızca varsayılan uygulamalar çalışır ve üçüncü taraf uygulamaları devre dışı bırakılır. Güvenli modda başlatmak için telefonunuzun açma/kapama tuşuna basılı tutun, telefonunuzun markası belirince, açma/kapama tuşunu bırakın ve hemen ardından “ses kısma” tuşuna basılı tutun.

Fabrika Ayarlarına Sıfırlama

Eğer yukarıdaki yöntemlerle sorunu çözemezseniz, son çare olarak telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Ancak, fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi, tüm verilerinizi ve uygulamalarınızı siler. Bu nedenle, önemli verilerinizin yedeğini almayı unutmayın. Fabrika ayarlarına sıfırlamak için;

  1. Telefonunuzun ses açma tuşuna basılı tutun
  2. Açma/kapama tuşuna basın ve hala ses açma tuşuna basılı tutmaya devam edin.
  3. Telefonunuzun markası belirince, tüm tuşları bırakın ve “Android sistemini kurtar” seçeneğine gidin.
  4. “Wipe data/factory reset” seçeneğine gidin ve onaylayın.
  5. Servise Başvurun

Eğer yukarıdaki yöntemlerden hiçbiri sorunu çözemezse, telefonunuzu teknik servise götürmeniz gerekebilir. Çoğu zaman, Samsung telefon başlatılıyor hatası donanımsal bir sorundan kaynaklanır ve sadece profesyonel bir servis merkezi tarafından çözülebilir.

Yazıcı neden çevrimdışı görünüyor11 ismi Azam duası okuyanlar Kadınlar KulübüAradığınız kişi şu anda meşgul diyorsaSonoyuncu TitanyumKısmetse Olur Exxen de mıArçelik 5194 nf resetlemeSamsung TV Ekran kartı değişimi ne kadariPhone 7 Plus ısınma sorunuTutmayan perma nasıl düzeltilirLG TV kablosuz internete bağlanma sorunu